Ottieni 50$ DI SCONTOAlfa 40 discoSHOP
  • 0
Le migliori ruote per bici in grasso di carbonio 65c che amo

26er Carbon fat bike Wheelset 65C Review- Recensione di Saku Salo

Come comprare :Fare clic per ordinare

Tuote?
Ican carbonfat vanteet. Niin, ne valmistetaan siis hiilikuiduista. Ulkonäkö su mahtava, kirkas lakka päällimmäisenä. Lakan alapuolella näet hiilikuidun, pidän siitä. Mitkä ovat hiilikuidun edut? Mielestäni rullaavuus, juuri se! En usko, että olen saanut yhtään enempää nopeutta ajamiseen näillä. Aiemmin käytettyjen Sunringle mulefut80sl vanteisiin verrattuna paino laski noin 800 grammaa.

Lähes kilo, se su melko paljon. Kaikenlaista polku on tullut ajettua ja olen käyttänyt kahta rengas kokoa näissä, Schwalbe jumbo jim snakeskin 4,4 "ja viimeisimpänä Schwalbe jumbo jim addix 4,0". Pienempi su parempi, luulen. Se on hieman kevyempi ja se ei ole niin suuri ilmatilaltaan. Ne su asennettu tubeless käyttöön, käytän kummassakin renkaassa noin 1,4 desilitraa stans notubes sealanttia. Tubeless su parempi kuin sisärengas, koska fatbike sisärengas voi painaa jopa 600 grammaa kappale.

Vai a todella paljon. Täydelliset vanteet valmiina ajettavaksi painavat noin 2,5 kg edessä ja 3 kg takana. Muutamia naarmuja su tullut vanteisiin ajansaatossa, mutta se ei haittaa minua. Ne su tehty käytettäväksi, joten voisin mennä taas ajamaan.
Ruote 26er per fat bike in carbonio 65c
Käyttäjäkokemus?
Tulemme näkemään sen tulevaisuudessa. Mutta nyt olen sitä mieltä, että ne ovat kestäneet todella hyvin, jopa bikeparkissa. Ei kuitenkaan bikepark kilpailuihin, koska fatbike ei ole tehty sellaiseen käyttöön. Eikä minulla ole taitoa isoihin hyppyihin joten jätän ne kuitenkin väliin.

Flow polut ovat kivoja. Sielä rikkoin takarenkaan, se oli ensimmäinen kerta kun tällainen vahinko tapahtuu. Se su maastopyöräily elämää, et koskaan tiedä mitä tapahtuu ja missä. Olen ollut täysin tyytyväinen ican carbonfat vanteiden laatuun. Ne ovat melko kovat käsissä, mutta niitä ei tarvitse juurikaan oikoa kunhan muistaa pitää pinnojen kireyden oikeana.

Siksi tarkastankin ne aina välillä. Nämä vanteet ovat edelleen kunnossa kahden henkilön käytön jälkeen, ensin ystäväni ajoi näillä noin 3000 km ja nyt ne ovat olleet minulla noin 3000 km. Vanteet on kasattu pyöräliikeessä Suomessa halo navoilla ja dtswiss competition pinnoilla. Noin 3500 km: n jälkeen minun täytyi uudistaa vanha halo takanapa, kun se alkoi hajota vapaarattaasta. Vaihdoin takanavan dt swissin bigride 350: een uusilla dt swiss competition pinnoilla ja messinkinipoilla, sillä on nyt ajettu vuosi ilman mitään ongelmia.

Se su hyvä, koska su olemassa suuria ongelmia halvempien takanapojen kestävyyden kanssa. Älä koskaan osta halpoja! Edes halo merkkistä takanapaa, vaikka se olisi halpa! Suosittelen dt swiss tai indystry nine torch napaa. Halo etunapa su edelleen hyvässä kunnossa 6000 km: n jälkeen. Etunavalla ei ole niin paljon rasitusta kuin takanavalla, joten sillä ei ole niin suurta väliä, mikä siellä on.
Set di ruote fatbike in carbonio 26er 65C
Intohimo maastopyöräilyyn?
3 vuotta sitten aloitin maastopyöräilyyn noin 10 vuoden tauon jälkeen. Aluksi minulla oli Whitebikes: n jäykkäperä, jossa oli 27,5 "renkaat, siinä oli 3x10 vaihteisto, mutta vaihdoin sen 1x10: een. Vuoden kuluttua laitoin sen myyntiin. Ystävälläni on pyörävuokraitti kraitti, josta pari vuokrasinreamo, josta vuokrasin kraitti ensimmäisen oman fatbiken.
Se oli Silverback scoop double 2017, se pyörä minulla oli noin vuoden ja sitten ostin uuden vuosimallin samalta valmistajasta. Doppio scoop Silverback 2018. Siisti ulkonäkö molemmissa. Vanhempaan oli asennettu tehtaalla 2x10 vaihteisto, minkä muutin 1x10: een. Uudempi pyörä tuli tehtaalta 2x11 ja se muutettiin heti 1x11.

Eturattaat ovat olleet samanlaisia ​​molemmissa pyörissä muutoksien jälkeen, assolutamente nero stretto largo ovale 32. Takapakka uudessa su Shimano slx 11-42, vanhassa oli 11-40 Sunrace pakka. Molemmat pyörät tulivat tehtaalta ihan hyvillä shimanon osilla, vanteet olivat sunringle mulefut80sl: t ja renkaat Vee-tyre bulldozerit, en pitänyt niistä renkaista ollenkaan. Liian raskaat ja liikaa selfsteeringiä.

Ensin vaihdoin ne Maxxis colossus 4,8 ": n, ne olivat melko hyvät lumella, mutta muuten aivan liian raskaat. Sitten keväällä ostin Schwalbe jumbo jim snakeskin 4.4": t. Ensimmäinen huomattava asia niissä oli rullaavuus eikä selfsteeringiä lähes ollenkaan. Vau, siistiä. Ican carbonfat vanteiden kanssa minulla oli ensin Schwalbe jumbo jim snakeskin 4.4 ": t. Kokeilin välillä edessä Maxxis minion fbf 4.0 ". Ihan ok rengas, mutta vähän liian raskas.

Joten päätös oil littaa Scwalbe jumbo jim addix 4.0 ": t kummallekin vanteelle. Ne painavat noin 1,1 kg kappale. Ajan myötä päätin ostaa vähän paremmat jarrut. Shimano slx levyt e Shimano deore M615 jarrlet olh. vuoden käytön jälkeen jarrupalat ovat kuluneet, joten vaihdoin ne uusiin Shimano G01S paloihin. Kaikki hyvin taas. Odotan uusia tulevaisuuden polkuja ja seikkailuja.
Set di ruote fatbike in carbonio 26er 65C
  • 11 agosto 2018
  • Categoria: Recensioni
  • Commenti: 0